Cautare

5099 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (3.05 secunde)
Mii de clienti ai companiei au primit spre plata facturi deja achitate. Numai în Slatina au fost identificate pâna acum aproape 1.500 de facturi care trebuie stornate. În alte cazuri, consumatorii se trezesc debransati fara sa fi primit facturi sau înstiintari de debransare.
"Vreau sa salut un fost coleg de liceu, cu care am invatat pentru bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat, pentru ca sistemul era gandit altfel", a declarat Dragnea, la Sibiu, unde participa la o dezbatere pe tema regionalizarii.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii, pentru stabilirea unui diagnostic. ... Rezultatele au fost destul de ingrijoratoare, 43% dintre femei fiind descoperite cu probleme de sanatate a sanilor.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto... pentru ca, vezi Doamne, gradul de dificultate este prea mare.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni. ... Scaderea salariilor prin zile de concediu fara plata sau in mod direct.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Testul electrolitului din baterie (cu un densimetru sau un refractometru pentru bateriile cu intretinere) necesita prelevarea unei mici cantitati de electrolit din fiecare celula a bateriei si masurarea concentratiei specifice. ... Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
'De cand asteptam momentul asta. ... E obiectiv in analize, lucid in declaratii, fair-play fata de sine, fata de camarila si, mai ales, fata de popor.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
google-analytics.com